διαμέρισμα προς ενοικίαση (κωδ. Α-2792)

Στοιχεία ακινήτου

Κωδικός
Α-2792
Τύπος
διαμέρισμα προς ενοικίαση
Εμβαδόν
105m2
Αξία
500,00€
Περιοχή
ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ
Δωμάτια
3Δ.ΣΚ.Λ.
Όροφος
1ος όροφος υπερυψωμένος
Ανελκυστ.
-
Θέρμανση
φυσικό αέριο
Έτος κατ.
-
Πάρκινγκ
Ναι
Αποθήκη
Ναι
Αποθήκη υπογείου
Ναι
Τζάκι
Ναι
Γωνιακό
Ναι
Διαμπερές
Ναι

Περιγραφή ακινήτου

ΠΟΛΙΧΝΗ περιοχή Καρατάσου: Ενοικιάζεται ανακαινισμένο διαμέρισμα 105τ.μ με 3Δ.ΣΚ.Λ. 1ος όροφος υπερυψωμένος, γωνιακό, διαμπερές με φυσικό αέριο, δύο κλιματιστικά inverter, πάρκινγκ, αποθήκη υπογείου, στα 500€ - ΚΩΔ:[Α-2792] SK APOSTOLIDI κτηματομεσιτική-κατασκευαστική - www.sigmakapa.gr - τηλ 2310620324, 6976993240

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ανακαινισμένο διαμέρισμα στην περιοχή Καρατάσου με θέα το πράσινο του στρατοπέδου. Αυτή την περίοδο το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί με αποτέλεσμα να το καθιστά μία εξαιρετική πρόταση προς ενοικίαση. Αναλυτικά στην ανακαίνιση του διαμερίσματος, έχει αλλαχθεί εξ ολοκλήρου η κουζίνα και αντικαταστάθηκε από καινούρια με ιταλικούς μηχανισμούς, ιταλικά φρένα στις πόρτες και στα συρτάρια κ.α, εσωτερικές πόρτες, αντικατάσταση ηλεκτρολογικού διακοπτικού υλικού σε σε διακόπτες και πρίζες, έπιπλο μπάνιου με νιπτήρα καθρέπτη και ιταλική βρύση πάγκου, καινούρια μελέτη θέρμανσης με νέο λέβητα ατομικού αερίου επώνυμης Γερμανικής εταιρείας, πλήρη μόνωση στεγανοποίησης ταράτσας, εσωτερικό αλλά και εξωτερικό βάψιμο πρόσοψης διαμερίσματος.
Στο εσωτερικό του αποτελείτε από μία σαλονοκουζίνα με μεγάλα μπαλκόνια σε όλες τις πλευρές του διαμερίσματος με όμορφη ανοιχτωσιά, τρία μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα αεριζόμενο λουτρό. Έχει αποθήκη υπογείου αλλά και πάρκινκ στον ακάλυπτο της οικοδομής. Ένα από τα επιπλέον θετικά του διαμερίσματος είναι η τοποθεσία του καθώς βρίσκετε απέναντι από το καταπράσινο στρατόπεδο Καρατάσου, είναι κοντά σε σχολεία, σε αθλοπαιδείες και έχει άμεση πρόσβαση περιφερειακού. Επίσης, η οικοδομή είναι μικρή με μόλις δύο ιδιοκτησίες στο σύνολο της και έχει ελάχιστα κοινόχρηστα.

Καλέστε τώρα για ραντεβού, αξίζει!