μεζονέτα προς πώληση (κωδ. Α-2536)

Στοιχεία ακινήτου

Κωδικός
Α-2536
Τύπος
μεζονέτα προς πώληση
Εμβαδόν
170m2
Αξία
180.000,00€
Περιοχή
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ
Δωμάτια
4Δ.ΣΚ.Λ.WC
Όροφος
1ος όροφος
Ανελκυστ.
-
Θέρμανση
ατομική θέρμανση
Έτος κατ.
-
Πάρκινγκ
Ναι
Αποθήκη
Ναι
Αποθήκη υπογείου
Ναι
Τζάκι
Ναι
Γωνιακό
Ναι
Διαμπερές
Ναι
Ανακαινισμένο

Περιγραφή ακινήτου

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ περιοχή Γαλήνη: Πωλείται μεζονέτα 170τ.μ. δύο επιπέδων με 4Δ.ΣΚ.Λ.WC γωνιακό, διαμπερής με ατομική θέρμανση, τζάκι, πάρκινγκ, αποθήκη, στις 180.000€ - ΚΩΔ:[Α-2536] SK APOSTOLIDI κτηματομεσιτική-κατασκευαστική - www.sigmakapa.gr - τηλ 2310620324, 6976993240

Πρόκειται για ένα υπέροχο ακίνητο του Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα σε μία πολύ όμορφη και ήσυχη περιοχή της Γαλήνης. Το ακίνητο βρίσκεται σε έναν πραγματικά υπέρ λουξ ιδιωτικό οικισμό κατοικιών μεζονετών και μονοκατοικιών.
Αποτελείται από δύο επίπεδα συν αν θελήσει κάποιος να εκμεταλευτεί την ταράτσα της σαν roof garden ή σαν μελλοντική κατασκευή σοφίτας. Οι ιδιοκτήτες του το 2015 το ανακατασκεύασαν όλο ανακαινίζοντας το πλήρως. Εσωτερικά στο πρώτο επίπεδο συναντάμε μία μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με ενεργειακό τζάκι, μία ανεξάρτητη κουζίνα και ένα wc με υδρομασάζ. Να σημειωθεί επίσης πως σε όλο το σπίτι έχουν γίνει διακοσμητικές κατασκευές με γυψοσανίδα και κρυφούς φωτισμούς με σποτάκια και άνοιγμα και κλείσιμο φώτων με διακόπτες dimmer. Στον επάνω όροφο δεσπόζουν τέσσερα υπνοδωμάτια ένα mini playroom και ένα υπερ λουξ λουτρό. Επίσης με την χρήση της εσωτερικής σκάλας ανεβαίνεις και στο τρίτο επίπεδο της μεζονέτας όπου βρίσκεται η ταράτσα του σπιτιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν roof garden και να απολαύσεις την απίστευτη και αμετάβλητη θέα που διαθέτει προς όλη την Θεσσαλονίκη αλλά και το λιμάνι της. Επίσης οι ιδιοκτήτες του έχουν προβλέψει και κατασκευάσει στην ανακαίνιση που έκαναν το 2015 και την μόνωση του σπιτιού, καθώς πέραν της μονώσεως που υπήρχε από πριν απο τον αρχικό κατασκευαστή του οικισμού, οι ιδιοκτήτες έντυσαν όλο το σπίτι και στις τρεις πλεύρες του από πάνω εώς κάτω με θερμοπρόσοψη με 10cm εξιλασμένη πολυστερίνη της Fibran συν αδιάβροχες ακρυλικές πάστες χρώματος. Επιπλεόν έχει μοναδικό προσανατολισμό καθώς η πρόσοψη του είναι ανατολική η είσοδος του Νότια και η πίσω πλευρα δυτική. Ένα επίσης πολύ βασικό χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι πως έχει δικό του πάρκινκ και δική του αυλή όλη επενδεδυμένη με φυσικά πέτρα. Οι ιδιοκτήτες επίσης έχουν προβλέψει και το θέμα ασφάλειας γι αυτούς και για τα παιδιά τους, καθώς σε όλο το σπίτι υπάρχει σύστημα συναγερμού με διαφορετικές ζώνες σε κάθε επίπεδο και κλειστό κλυκλωμας κάμερας cctv.

Ένα πραγματικά υπέροχο και υπέρ λουξ ακίνητο στην πανέμορφη περιοχή της Γαλήνης με πάρα πολύ ωραία θέα που αξίζει την επίσκεψη σας.

Αρχική τιμή πώλησεως στις 180.000€

Πλήρης φωτοπαρουσίαση ακινήτου στο site της εταιρείας μας www.sigmakapa.gr με κωδικό αγγελιάς Α-2536