διαμέρισμα προς πώληση (κωδ. Α-2532)

Στοιχεία ακινήτου

Κωδικός
Α-2532
Τύπος
διαμέρισμα προς πώληση
Εμβαδόν
150m2
Αξία
200.000,00€
Περιοχή
ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ
Δωμάτια
2Δ.ΣΚ.Λ.WC
Όροφος
2ος όροφος
Ανελκυστ.
-
Θέρμανση
φυσικό αέριο
Έτος κατ.
2008
Πάρκινγκ
Ναι
Αποθήκη
Ναι
Αποθήκη υπογείου
Ναι
Τζάκι
Ναι
Γωνιακό
Ναι
Διαμπερές
Ναι

Περιγραφή ακινήτου

ΠΟΛΙΧΝΗ: Πωλείται οροφοδιαμέρισμα 10ετίας,150τ.μ. 2Δ.ΣΚ.Λ.WC με δυνατότητα τρίτου δωματίου, 2ος όροφος υπερυψωμένος, μπροστά σε πάρκο, διαμπερές,απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα, ατομική θέρμανση αερίου, τζάκι, τέντες, τρεις κλειστές θέσεις πάρκινγκ, αποθήκη, στις 200.000€ διαπραγματεύσιμη - ΚΩΔ:[Α-2532] SK APOSTOLIDI κτηματομεσιτική-κατασκευαστική www.sigmakapa.gr τηλ. 2310620324 6976993240

Ένα ακόμα εξαιρετικό ακίνητο στην περιοχή της Πολίχνης!
Πρόκειται για ένα μεγάλο οροφοδιαμέρισμα δευτέρου ορόφου αλλά λόγω υψωμετρικής διαφοράς του οικοπέδου έρχεται στην ουσία 3ος όροφος.Ένα πραγματικά ηλιόλουστο και φωτεινότατοδιαμέρισμα με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα θεσσαλονίκη και λιμάνι , είναι μπροστά σε δασάκι και σε σχολεία! Αναλυτικά στο εσωτερικό του αποτελέιται από μία πολύ μεγάλη σαλονοκουζίνα, μία τεράστια κρεβατοκάμαρα με εντοιχισμένη ντουλάπα και ιδιωτικό λουτρό, ένα μεγάλο παιδικό δωμάτιο επίσης με ντουλάπα, λουτρό και wc.Επιπλέον έχει τέντες και σίτες σε όλο τον όροφο και μία από τις καλύτερες μόνωσεις επάνω στη ταράτσα καθώς πρόκειται για ιδιόκτητη κατάσκευη. Επιπλέον στην πυλωτή υπάρχουν και τρεις κλέιστες θέσεις πάρκινκ με γκαραζόπορτα.
Ένα άλλο απο τα θετικά του οροφοδιαμερίσματος είναι ότι υπάρχει υποδοχή και εγκατάσταση ανελκυστήρα για μελλοντική χρήση και ανήκει σε δυόροφη ιδιόκτητη οικοδομή με δύο οικογένειες στο σύνολο!

Τιμή πωλήσεως στις 200.000€ διαπραγματεύσιμη

Αξίζει την επίσκεψη σας!