διαμέρισμα προς πώληση (κωδ. Α-1897)

Στοιχεία ακινήτου

Κωδικός
Α-1897
Τύπος
διαμέρισμα προς πώληση
Εμβαδόν
150m2
Αξία
165.000,00€
Περιοχή
ΠΟΛΙΧΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ
Δωμάτια
2Δ.ΣΚ.Λ.WC
Όροφος
2ος όροφος
Ανελκυστ.
-
Θέρμανση
φυσικό αέριο
Έτος κατ.
-
Πάρκινγκ
Ναι
Αποθήκη
Ναι
Αποθήκη υπογείου
Ναι
Τζάκι
Ναι
Γωνιακό
Ναι
Διαμπερές
Ναι

Περιγραφή ακινήτου

ΠΟΛΙΧΝΗ: Πωλείται οροφοδιαμέρισμα 10ετίας, 150τ.μ. 2Δ.ΣΚ.Λ.WC με δυνατότητα τρίτου δωματίου,2ος όροφος υπερυψωμένος, μπροστά σε πάρκο, διαμπερές,απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα, ατομική θέρμανση αερίου, τζάκι, τέντες, τρεις κλειστές θέσεις πάρκινγκ, αποθήκη, στις 165.000€ - ΚΩΔ:[Α-1897] SK APOSTOLIDI κτηματομεσιτική-κατασκευαστική www.sigmakapa.gr τηλ. 2310620324 6976993240

Ένα ακόμα εξαιρετικό ακίνητο στην περιοχή της Πολίχνης!
Πρόκειται για ένα μεγάλο οροφοδιαμέρισμα δευτέρου ορόφου αλλά λόγω υψωμετρικής διαφοράς του οικοπέδου έρχεται στην ουσία 3ος όροφος.Ένα πραγματικά ηλιόλουστο και φωτεινότατοδιαμέρισμα με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα θεσσαλονίκη και λιμάνι , είναι μπροστά σε δασάκι και σε σχολεία! Αναλυτικά στο εσωτερικό του αποτελέιται από μία πολύ μεγάλη σαλονοκουζίνα, μία τεράστια κρεβατοκάμαρα με εντοιχισμένη ντουλάπα και ιδιωτικό λουτρό, ένα μεγάλο παιδικό δωμάτιο επίσης με ντουλάπα, λουτρό και wc.Επιπλέον έχει τέντες και σίτες σε όλο τον όροφο και μία από τις καλύτερες μόνωσεις επάνω στη ταράτσα καθώς πρόκειται για ιδιόκτητη κατάσκευη. Επιπλέον στην πυλωτή υπάρχουν και τρεις κλέιστες θέσεις πάρκινκ με γκαραζόπορτα.
Ένα άλλο απο τα θετικά του οροφοδιαμερίσματος είναι ότι ανήκει σε δυόροφη ιδιόκτητη οικοδομή με δύο οικογένειες στο σύνολο! Αξίζει την επίσκεψη σας!

τιμή στις 165.000€

Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται η προσκόμιση του δελτίου ταυτότητας και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου.