διαμέρισμα προς πώληση (κωδ. Α-2836)

Στοιχεία ακινήτου

Κωδικός
Α-2836
Τύπος
διαμέρισμα προς πώληση
Εμβαδόν
200m2
Αξία
320.000,00€
Περιοχή
ΝΕΑΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ
Δωμάτια
3Δ.ΣΚΛ.WC
Όροφος
5ος όροφος
Ανελκυστ.
Ναι
Θέρμανση
ατομική θέρμανση
Έτος κατ.
-
Πάρκινγκ
Ναι
Αποθήκη
Ναι
Αποθήκη υπογείου
Ναι
Τζάκι
Ναι
Γωνιακό
Ναι
Διαμπερές
Ναι

Περιγραφή ακινήτου

ΝΕΑΠΟΛΗ: Πωλείται διαμέρισμα 200τ.μ. 3Δ.ΣΚΛ.WC 5ος όροφος, γωνιακό με ατομική θέρμανση, τζάκι, ασανσέρ, πάρκινγκ, αποθήκη 20τμ υπογείου, στις 320.000€ - ΚΩΔ:[Α-2836] SK APOSTOLIDI κτηματομεσιτική-κατασκευαστική - www.sigmakapa.gr - τηλ 2310620324, 6976993240

Πρόκειται για ένα από τα λίγα πραγματικά υπέροχα διαμερίσματα στην περιοχή της Νεαπόλεως και συγκεκριμένα την περιοχή του Στρεμπενιώτη.

Το διαμέρισμα αποτελειτε από 3 μεγάλα υπνοδωμάτια (το ένα εξ αυτών με δικό του μεγάλο μπάνιο και βεστιάριο), ένα τέταρτο δωμάτιο-χώρο γραφείου, δύο μπάνια μεγάλα συν ένα wc, τεράστια σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα και εσωτερική αποθήκη. Το διαμέρισμα είναι κατασκευής 2003 και το είχε επιμεληθεί ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες διακοσμητές της Θεσσαλονίκης. Είναι πραγματικά πολυτελέστατο, με μάρμαρα Πεντέλης στο δάπεδο, ξύλινα μασίφ πατώματα στα δωμάτια, ιταλικές βρύσες ιταλικά πλακάκια παντού και ιταλική κουζίνα. Το σπίτι θερμαίνετε με ατομική θέρμανση pelet, έχει επίσης σύστημα ψύξης θέρμανσης οροφής με ιονισμό σε όλο το διαμέρισμα, σύστημα συναγερμού, σύστημα πυρανίχνευσης, έχει παντού καλωδιώσεις για οικιακό κινηματογράφο, Bbq στο μπαλκόνι, μεγάλη αποθήκη υπογείου και πολλά άλλα. Η θέα του είναι μοναδική καθώς βρίσκετε σε 5ο όροφο οικοδομής με απεριόριστη και αμετάβλητη θέα, δίπλα σε σχολεία και σε αθλοπαιδείες.

Καλέστε τώρα για ραντεβού! Πραγματικά αξίζει την επίσκεψη σας!